Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'nın Alanya ilçesinde enduro bisiklet sporcusu 15 yaşındaki Yiğit Efe Al'ın Alanya Kalesi'ndeki merdivenlerden inerken çektiği video, sosyal medyada gündem oldu. 700 binin üzerinde izlenen videosu için "Bazı insanlar çektiğim videolara sıcak bakmadı; bazıları destekledi, bazıları ise eleştirdi" diyen Yiğit Efe Al, hemşehrisi Toprak Razgatlıoğlu gibi Türkiye ve dünya çapında ses getirmeyi hedeflediğini söyledi.

        Alanya'ya bağlı Okurcalar Mahallesi'nde yaşayan Yiğit Efe Al'ın enduro bisikletiyle Alanya Kalesi'ndeki merdivenlerden inerken çektiği video, sosyal medyada ilgi çekti. Bir kısmı merdiven, bir kısmı asfalt zeminde olmak üzere yaklaşık 300 metrelik mesafeyi yokuş aşağı bisikletle inen Yiğit Efe Al'ın geçen hafta paylaştığı video, 700 binden fazla izlenme aldı. Sosyal medyada viral olan ve ilçe genelinde büyük ilgi gören Yiğit Efe Al, bisikletle geçirdiği çocukluk yıllarından bu spora duyduğu ilgiyi Demirören Haber Ajansı

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler