Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Dekorasyon 2 bin 500 sterline satın alıp yenilediler! İşte son hali - Haberler
        1

        İngiltere'de yaşayan 26 yaşındaki Charlie MacVicar ile 27 yaşındaki Luke Walker birlikte yaşamaya karar verdiklerinde yüksek kira ücretleriyle boğulmak istemedi.

        2

        Ev satın almak ya da kiralamak yerine alternatif çözümler arayan MacVicar ve Walker çift katlı bir otobüs satın aldı.

        3

        Otantik kırmızı aracı kendi imkanlarıyla yenileyen çift otobüsü 2 bin 500 sterline (32 bin 800 lira) satın aldı, dönüşüm için ise 15 bin sterlin (197 bin lira) harcadı.

        4

        MacVicar, otobüslerini babasının Essex´teki arazisine park ettiği için makul miktarda ücret ödediklerini belirtti.

        5

        Yenilenmeden önce içinde koltukları dahi bulunan otobüs başta çifti korkutuyordu. Ancak ikili biraz yardımla zorlukların üstesinden gelmeyi başardı.

        6

        Yapım sürecinden bahseden Charlie MacVicar "Ben ve erkek arkadaşım yaratıcı insanlar değiliz. Çoğunlukla ofis işlerinde çalıştık ve otobüsün bazı kısımlarını kendimiz yapamazdık. Elektrik, sıhhi tesisat ve marangozluk işleri ailemiz ve profesyonel kişiler tarafından yapıldı" dedi.

        43

        İNTERNETTEN SATIN ALIP YENİSİNDEN DAHA GÜZEL YAPTILAR

        ABD'nin California eyaletinde yaşayan Tyler Hjorting ve Lexi O’Brien çifti, yerleşik yaşamın kendilerine uygun olmadığını fark etti.

        44

        Seyahat etmeyi çok seven fakat gezdikleri yerde konaklama ücreti ödemek istemeyen çift eski bir okul otobüsü satın alarak, kullanışlı bir karavana dönüştürdü.

        45

        One Wild Ride adını verdikleri aracı ev konforunda tasarlayan çift, koronavirüs pandemisinden geçtiğimiz şu günlerde kalabalıktan uzak seyahat edebiliyor. Peki Tyler Hjorting ve Lexi O’Brien planlarını nasıl hayata geçirdi dersiniz?

        85

        New York'ta bir apartman dairesinde yaşayan hayalperest kadın, ocak ayında New Jersey'deki Asbury Park'ta 400 metrelik bir otobüse tam zamanlı olarak taşındı. Yenileme projesinde üç yıl ve yaklaşık 125.000 dolar harcadı.

        86

        Ancak otobüsün kendisi için büyük olduğunu söyleyen Lipskin, aracı 149.000 dolara sattı.

        87

        Finans sektöründe çalışan genç kadın, "Annem delirdiğimi düşünüyordu. Evindeki tüm insanlara, 'Kızım yaşamak için bir otobüs satın alıyor' diyordu" sözleriyle yaptığının ailesine çılgınca geldiğini söylüyor.

        88

        Finans sektöründe çalışmaya devam eden ancak uzaktan çalışan Jessie Lipskin yurtdışında birkaç ay geçirdikten sonra daha küçük bir aracı eve dönüştürmeyi planlıyor.

        89
        90
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ