Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STAT:Atatürk

        HAKEMLER: Onur Can Dolğun, Çağrı Yıldırım, Erol Ernek

        ALTAY: Ozan - Yusuf (Dk. 78 Mehmet Onur), Sefa, Onur, Özgür, Ceyhun, Enes (Dk. 46 Murat Uluç), Mehmet Nur (Dk. 64 Emre), Yunus Efe, Arda (Dk. 46 Murat Berkan), Deniz

        KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR: Gökhan - Samet, Şiyar, Gökhan, Berkan, Halil, Mert (Dk. 88 Göktuğ), Eyyüp, İbrahim Halil Talay (Dk. 70 Eray), Muhammet (Dk. 63 İbrahim Halil Öner), Abdurrahman (Dk. 63 Mustafa Berk)

        GOLLER: Dk. 4 İbrahim Halil Talay, Dk. 72 Mustafa Berk (Karaköprü Belediyespor), Dk. 75 Yunus Efe (Altay)

        SARI KARTLAR: Yusuf (Altay), Muhammet, Şiyar, Gökhan, Halil (Karaköprü Belediyespor)

        2'nci Lig Beyaz Grup'ta üst üste Batman Petrolspor ve İskenderunspor'a yenilip alt sıralara gerileyen Altay evinde Karaköprü Belediyespor'a da mağlup oldu: 1-2. Maça hızlı başlayan konuk Karaköprü Belediyespor henüz 4'üncü dakikada İbrahim Halil Talay'ın golüyle öne geçti: 0-1. Müsabakanın ilk yarısı konuk takımın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karaköprü Belediyespor bu kez 72'nci dakikada Mustafa Berk'in ağından ikinci golü buldu: 0-2. Altay 3 dakika sonra Yunus Efe ile farkı 1'e indirdi: 1-2. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Altay evinde puan alamadı. Bu sonuçla 5 puanda kalan Altay düşme hattına girdi. Karaköprü de 5 puana yükseldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler