Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada Fidan Dikmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fidan Dikmenin Anlamı Ne Demek?

        Rüyada fidan dikmek, kişinin hayatında bazı olumlu gelişmeler olacağına delalettir. Neticede fidan, başarı ve yenilik gibi anlamlar içerir. Kişinin hayatında uzun süredir olan olumsuz ve kötü yönlerin gelişimi ve iyileşmesi gerçekleşebilir. Böyle bir rüya gördükten sonra yakın zamanda hayallerinize erişmenin mutluluğunu yaşayabilirsiniz.

        RÜYADA FİDAN DİKMEK

        Rüyada fidan dikmek kişinin iş ortamındaki rakiplerini geride bırakacağı dönemlerin yaklaştığına işaret olabilir. Kişi, ortaya koyduğu yüksek seviyeli başarıların meyvesini alabilir ve bununla beraber daha ciddi işler için atılımlar yapabilir. Rüya sırasında fidan diktiğini gören bir kişi, attığı küçük adımların daha büyük sonuçlara ulaştığını görebilir.

        Rüyada yeşil fidan diktiğini görmek de çoğunlukla hayırlı iş yapma olarak yorumlanır. Bu düşü gören kişi, hedeflerini kullanarak arzu ettiği yola yürüyebilir. Bunu yaparken hiçbir engele takılmayacağı, rahat bir döneme adım atabilir. Kişi, geçmiş dönemde yaşadığı hayal kırıklıklarını geride bırakarak verimli bir döneme geçebilir.

        RÜYADA BAHÇEYE FİDAN DİKMEK

        Rüyada bahçeye fidan dikmek kişinin medeni durumuna göre farklı anlamlara sahip olabilir. Kişi bekar ise yakın zamanda sevdiği kişiyle izdivaç yaşayabilir. Rüyayı gören kişi evli ise hayırlı evlat sahibi olmak üzere yakın zamanda bir haber alabilir. Birçok tabirci, bu rüyayı bol kazanç ve bereket ile özdeşleştirmiştir.

        RÜYADA GENÇ bir FİDANI TOPRAĞA EKMEK

        Rüyada genç bir fidanı toprağa ekmek büyük mutluluk yaşayacağı haberler alabilir. Yaşadığı büyük sevinçler, düş sahibine hoş duygular verebilir. Bunun yanı sıra rüyada genç bir fidan ektiğinizi görüyorsanız iş hayatınızda da başarılı olabilirsiniz. Ticari hayatta aniden gelişen hızlı olaylar, yakın gelecekte hoş gelişmelere kapı aralayabilir.

        RÜYADA FİDANIN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRMEK

        Rüyada fidanın büyüdüğünü görmek düş sahibinin deneyimi olmayan bir işin üzerinde kalması, ancak bu noktada çevresinden birinden yardım alacağı bir durumu anlatır. Yardım edecek kişi, sözünü tutar ve yükümlülüklerini yerine getirmek üzere harekete geçer. Böylece rüya sahibinin omzunda ağırlık yapan durumlar hafifler. Bu rüya, aynı zamanda düş sahibinin düşman olduğu kişileri dahi affedeceğini anlatabilir. Kişi, başına gelen olumsuz deneyimlerden sonra olgunlaşma sürecine girer.

        RÜYADA BİRÇOK FİDAN DİKMEK

        Rüyada birçok fidan dikmek yeni başlangıçları anlatır. Büyüme, gelişim ve yeni başlangıç gibi anlamlara gelen bu düş, umutları ve geleceğe yönelik planlara da işaretçidir. Fidan dikme rüyası, dikilen bitkinin sağlıklı ve güzel görünmesiyle de farklı anlamlara sahiptir. Örneğin gördüğünüz rüyada fidanların tümü sağlıklı ise bu durumda yakın zamanda mutlu olacağınız haberler alabilirsiniz.

        Çok sayıda dikilen fidanların büyüklük ve türleri, görülen rüyanın anlamını o noktada değiştirir. Bilhassa meyve fidanı dikildiği görülüyorsa düş sahibinin yakın zamanda bereketli ve kazançlı bir döneme adım atma ihtimalinden söz edilebilir. Çiçek fidanı dikme rüyaları, kişinin iç dünyasında olan ruhsal ve duygusal arayışların da bir yansıması olabilir.

        RÜYADA FİDANIN SULANMASI

        Rüyada fidanın sulanması üzüntü ve sıkıntıların hafiflemesi gibi durumların işaretçisi olabilir. Yakın gelecekte psikolojik durumda önemli gelişmeler yaşanabilir ve kişi, yalnızlık hissinden kurtularak yeni bir arkadaş çevresi edinebilir. Kişi, günün ayrıntılarını detaylı şekilde aktaracak bir hayat arkadaşı arayışında da olabilir. Her durumda rüyada fidan sulama, iyi şansa ve mutluluğa delalettir.

        Genel olarak fidan sulama rüyası, kişinin emeklerinin karşılığını alacağının ve hedeflerine yakın zamanda ulaşacağının göstergesi de olabilir. Rüyada hissedilen duygular, yakın zamanda gelecek olumlu gelişmelerin ya da can sıkıcı durumların habercisidir. Bu bilgiden hareketle, rüyada fidan sularken mutlu hissediyorsanız olumlu gelişmelerin yakın olduğunu görebilirsiniz.

        RÜYADA GÜL FİDANI DİKMEK

        Rüyada gül fidanı dikmek, hayatta doyumu gösteren durumların habercisi olabilir. Yakın gelecekte evlenme ihtimalini de anlatan bu düş, evli insanlar için ise iyi bir yuva anlamına gelir. Evli bir kadının rüya sırasında gül fidanı dikmesi, genel anlamda evlilik ilişkisinin birlik içinde ve huzurlu olmasını anlatır. Rüyada görülen gül fideleri, kişinin duygusal hayatının da yansımasıdır.

        RÜYADA FİDAN SÖKMEK

        Rüyada fidan söktüğünüzü gördüyseniz yakın zamanda huzurlu bir dönem geliyor olabilir. Bu düş, aynı zamanda rüya sahibinin manevi anlamda güçlü düşüncelere sahip olacağı bir dönemin yaklaştığının da haberini verebilir.

        RÜYADA FİDAN ALMAK

        Rüyada fidan almak, kişinin çeşitli konularda hayırlı kararlar vereceğini anlatır. Bilhassa kişi yeni dönemde yardıma ihtiyaç duyan insanlara yardım edebilir ve diğer insanların hayır duasını almaya başlar. Keyif ve huzur dolu bir yaşam için yeni adımlar atan rüya sahibi, maddi anlamda refaha gireceği bir döneme de kapı aralar.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ