Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Bilgi Yaşam Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Fotoğraf Makinesi Görmenin Anlamı Ne Demek?

        RÜYADA FOTOĞRAF MAKİNESİ GÖRMEK

        Rüyada fotoğraf makinesi görmek çevrenizin aniden gelişmesine yol açabilir. Söz konusu rüya, kişiyi başkalarının hayatına karışmaması adına uyarıcı da olabilir. Bu düş, kişilerin yaşam sırlarını ortaya çıkarmamak adına uyarı da taşır. Kişinin bu huylarını törpülememesi durumunda başının derde girme ihtimalini anlatan fotoğraf makinesi rüyası, uyarılar dikkate alındığında yüksek verim sunar.

        Rüyada görülen fotoğraf makinesi, kişinin meraklı olduğuna yönelik işaretler taşır. Bunun yanı sıra söz konusu düş, sahibinin çevresini sıkça inceleyen ve diğer insanların hayatına karışma potansiyeli olan biri olduğunu anlatır. Bu bilgilerden hareketle rüyada fotoğraf makinesi görmek, net olarak olumlu ya da olumsuz anlamlar içermeyebilir. Rüyadan alınan mesaj, tamamen kişinin kendisine ve çıkardığı derslere uygundur.

        RÜYADA YENİ bir FOTOĞRAF MAKİNESİ ALMAK

        Rüyada yeni bir fotoğraf makinesi almak yakın zamanda başkasının sırrını öğrenme olarak yorumlanabilir. Rüyasında yeni bir fotoğraf makinesi alan kişinin yakın çevresinde dost olarak gördüğü biriyle bir sırrını paylaşması da olası durumlardan biridir. Bu durum, bazı tabirciler tarafından resmi iş anlamıyla da yorumlanmıştır. Alimlere göre söz konusu rüya, kişinin devlet kapısında bekleyen bir işinin olduğunu da anlatıyor olabilir.

        RÜYADA FOTOĞRAF ÇEKMEK

        Rüyada fotoğraf çekmek kişinin rüya esnasındaki duygularına göre farklı anlamlar içerebilir. Düş sırasında kişinin ne hissettiği de rüyanın tabiri üzerinde etki sahibidir. Kişinin fotoğraf çekerken heyecanlı, mutlu ya da huzurlu hisler içinde olması, olumlu gelişme için bir haberci olabilir. Farklı şekilde kişinin fotoğraf çekerken üzgün ya da sıkıntılı hissetmesi, kafasının geçmişte kalan bir olaya takıldığını anlatıyor olabilir.

        Rüyanızda sevdiğiniz insanla fotoğraf çekiyorsanız yakın dönemde duygusal olarak tatmin edici duygular kazanmanız olasıdır. Güzel bir doğa fotoğrafı çektiğinizi gördüyseniz bu durumda içsel huzur arayışında olabilirsiniz. Rüyasında kendi fotoğrafını çektiğini gören bir kişi ise özsaygısını yükselteceği yeni bir döneme girebilir. Kendi fotoğrafını çekmek, aynı zamanda kişinin kimlik kargaşası yaşadığını ve bu konuda bir şeyler yapması gerektiğini de anlatıyor olabilir.

        RÜYADA ESKİ bir FOTOĞRAF MAKİNESİ BULMAK

        Rüyada eski bir fotoğraf makinesi bulmak kişinin sıkıntıların kurtulacağı bir sürece girmesini anlatır. Düş sahibi, hayattan keyif alan ve isteklerinin kabul olması için çabalayan bir kişi olabilir. Aynı zamanda rüyada eski fotoğraf makinesi bulan kişinin çevresindeki insanlara da dikkat etmesinde yarar vardır. Bu rüya, sahibinin düşman kazanma ihtimalini de öne çıkarabilir.

        Rüya esnasında görülen fotoğraf makineleri, farklı anlamlarıyla da dikkat çekicidir. Böyle bir rüya görüldüğünde detayına bakılmasında fayda vardır. Kişinin tüm detayları hatırladığı durumlarda daha açık yorumlar yapılabilir. Örneğin rüyada kişinin negatif deneyimler yaşaması ve kendini kötü hissetmesi halinde rüya daha olumsuz anlamlara sahip olabilir.

        RÜYADA FOTOĞRAF MAKİNESİNİN BOZULMASI

        Rüyada fotoğraf makinesinin bozulması kişinin huzurlu bir hayat yaşaması noktasında işaret olabilir. Böylesi bir rüyada kişinin aile hayatında yakın zamanda mutluluk gelmesi olasıdır. Düş sahibi, iş hayatında üst mevkiye terfi edebilir ya da işsiz ise yeni bir iş fırsatı bulabilir. Ayrıca bu rüya, kötülük yapan insanların alt edilmesi ve maddi anlamda dara düşmeye de işaret eder.

        Bazı tabirciler, bu rüyanın cebindeki parayı kaybetmek anlamlarına da değinmiştir. Böyle bir rüya gören kişi, maddi zorluklarla yılmadan savaştığında refah durumu eskisinden daha iyi olabilir. Bu rüyayı gören kişinin maddi konularda sabırlı olması ve sakince beklemesi önerilir.

        RÜYADA BAŞKASININ FOTOĞRAF MAKİNESİNİ KULLANMAK

        Rüyada başkasının fotoğraf makinesini kullanmak hayata farklı pencerelerden bakma gerekliliğinin bir ifadesidir. Kişi, problemlerinden kurtularak başına gelen durumları telafi etmek üzere çalışmaya başlayabilir. Rüya sahibi, yakın zamanda bir seyahate de çıkabilir. Başkasının fotoğraf makinesini kullanan kişinin yakın zamanda öz güvenini kazanması ve ekmeğini taştan çıkarması da söylenen yorumlardan biridir.

        RÜYADA FOTOĞRAF MAKİNESİ GÖRMENİN PSİKOLOJİK YÖNÜ

        Geçmişle yüzleşme, gözlem yapma isteği ve hayatını değiştirme gibi durumlarla özdeşleştirilen fotoğraf makinesi, kişilerin rüyasına girdiğinde de aynı çağrışımlarla ifade edilir. Bir kişinin rüyasına fotoğraf makinesi giriyorsa bu, o kişinin hayatındaki olaylara daha dikkatli şekilde bakma arzusunda olduğunu ve son dönemlerde bunu sıkça düşündüğünü anlatıyor olabilir. Bunun yanı sıra yaşanan deneyimlerin kayıt altına alınması gerektiği konusunda da belirli düşünceler söz konusudur. Rüyada fotoğraf makinesi gören kişi, o dönem yaşadığı psikolojik durumu da göz önüne alabilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Rıza Gereniz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ