Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Yurt dışında tatil yapacaklar dikkat! İşte en uygun fiyatlı ülkelerin rotası! | Dış Haberler
        1

        1. SIRBİSTAN

        Sırbistan'da bir Türk lirası 5,53 Sırp dinarına karşılık geliyor. Ülkemize coğrafi yakınlığı nedeniyle vizesiz ziyaret edilebilen Sırbistan tatil için görülmeye değer ülkelerden birisi olabilir.

        2

        2. ARJANTİN

        Latin Amerika'nın göz alıcı güzelliklerinin yer aldığı Arjantin, uzun yıllardır yüksek enflasyonla boğuşan ülkelerden birisi. Bu nedenle Türk lirası Arjantin pezosu karşısında değerli. 1 Türk lirası güncel olarak 11,16 Arjantin pezosuna eş değer.

        3

        3. ÇEKYA

        Tarihin en güzel korunduğu ülkelerden birisi olan Çekya'da görülmesi gereken ilk yerlenden birisi Prag. Prag'da birkaç gün geçirmek için plan yapılabilir. Üstelik Çekya'da euro üzerinden alışveriş yapılmıyor. 1 Türk lirası Çekya'da 1,09 Çekya korunası.

        4

        4. TAYLAND

        Sahip olduğu doğal güzellikler ile Tayland, oldukça köklü ve kadim bir tarihi de içerisinde barındırıyor. Muhteşem plajları ve kendine has mimarisi ile Tayland'da bir Türk lirası, 1,76 Tayland bahtı değerinde.

        5

        5. RUSYA

        Köklü tarihi ve yapıları ile Rusya dikkat çeken ülkelerden birisi. Bununla beraber Türk lirasının karşılığı Rus rublesine göre tatil yapma imkanı da sunuyor. 1 Türk lirasının Rusya'da karşılığı ise 4,23 Rus rublesi.

        6

        6. FİLİPİNLER

        Doğası ve egzotik güzelliği ile Filipinler en popüler tatil bölgelerinden birisi. Ayrıca Türkiye'ye vizesiz seyahat hakkı da tanıyan bir ülke. Bir Filipin pesosu 0,35 Türk lirası değerinde, yani 1 Türk lirası yaklaşık 3 Filipin pesosuna karşılık geliyor. Eşsiz plajları ve doğal güzellikleri ile Filipinler görülmeye değer yerlerden birisi.

        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ