Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Haliç'e düştü! Üzerinden tekne geçti - Güncel haberler | Son dakika haberleri

        Haliç Metro Köprüsü'nde cep telefonu kamerasıyla selfie çekerek yürüyen Nalan Kaya, dengesini kaybederek denize düştü. Baygın halde denizde sürüklenen Kaya'yı tekneyle gelenler kurtardı.

        DHA'nın haberine göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü 21.30 sıralarında İstanbul Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi.

        HASTANEYE KALDIRILDI

        İddiaya göre köprü üzerinde cep telefonu kamerasıyla selfie çekerek yürüyen Nalan Kaya (25), dengesini kaybederek denize düştü.

        REKLAM

        Daha sonra olayı görüp teknesiyle gelen vatandaşlar, denizde baygın halde bulunan Kaya’yı kurtardı. Ardından Kaya, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı. Kaya’nın hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

        "DENİZDE HAREKETSİZ UZANIYORDU"

        İHA'nın haberine göre de genç kızı fark eden Kaptan Hasan Mutlu ve arkadaşı Kaya'yı teknelerine çıkartarak kalp masajı yaptı. Denizden boğulma tehlikesi geçiren genç kızı kurtaran Hasan Mutlu, “Dün akşam 21.30 sıralarında yolcu taşıyordum. Bir çığlık sesi duydum, bir arkadaş yanıma geldi biri atladı dedi. Hemen buraya geldim. Kızı denizde aradım yüzüstü denizde hareketsiz uzanıyordu, bilinci kapalıydı. Tekneye aldık. Bir arkadaşımla beraber ilkyardım yaptık. Denizde o halde 15 dakika kadar kalmış. Biraz daha kalsa denizin dibine batardı ve bulmak neredeyse imkansız hale gelirdi. Sudan çıkardığımızda nefes almıyordu. Deniz polisini ve Sahil Güvenlik'i aradık" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ